Aktuellt schema

Under hösten och vintern bedriver Karlslunds IF skidor barn- och ungdomsträningar ca 1-2 gånger per vecka för barn och ungdomar mellan 6-16 år. Du hittar aktuellt schema i kalendern nedan.

Träningar kommer i huvudsak att ligga på måndagar (alla) och onsdagar (blå och svart grupp). Vilka olika grupper vi har kan du läsa om här ». Samlingsplatsen för passen kan variera, men kommer under hösten i huvudsak vara i anslutning till klubbstugan vid Karlslunds motionscentral och under vintern i huvudsak uppe vid konstsnön i Ånnaboda.

För att inte missa den senaste informationen om t.ex. extraträningar, sena ändringar av samlingsplatser etc. ska du följa gruppen KIF SF barn & ungdom på Facebook och/eller vara med i mejllistan. Mejllistan kommer man med i om man gjort/gör en intresseanmälan här på hemsidan.

Sicka gärna in en intresseanmälan om ni inte tidigare deltagit och vår verksamhet verkar intressant för ditt barn/ungdom?

Skicka ett mejl till erik.svensson@karlslundsif.org vid frågor och funderingar.

Kalender

Vill du exportera kalenderhändelserna till din kalender i mobilen eller på datorn/plattan, klicka då på +Export Events nedanför kalendern. Alla händelser i vald månad exporteras. Radera därefter de aktiviteter du inte vill föra över från iCal-filen innan du lägger till den till din kalender.

< december 2022 >
#måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördagsöndag
48       1 2 3 4
49 5Barn- och ungdomsträningBarn- och ungdomsträningTid: 18:00
Barmark. Karlslunds motionscentral. Map
6 7Barn- och ungdomsträning (endast blå/svart grupp)Barn- och ungdomsträning (endast blå/svart grupp)Tid: 18:00
Rullskidor. Karlslunds motionscentral Map
8Läger på snö (endast blå/svart grupp)Läger på snö (endast blå/svart grupp)Träningsläger på snö i Orsa grönklitt. Orsa Grönklitt Map 9Läger på snö (endast blå/svart grupp)Läger på snö (endast blå/svart grupp)Träningsläger på snö i Orsa grönklitt. Orsa Grönklitt Map 10Läger på snö (endast blå/svart grupp)Läger på snö (endast blå/svart grupp)Träningsläger på snö i Orsa grönklitt. Orsa Grönklitt Map 11Läger på snö (endast blå/svart grupp)Läger på snö (endast blå/svart grupp)Träningsläger på snö i Orsa grönklitt. Orsa Grönklitt Map
50 12 13 14 15 16 17 18
51 19 20 21 22 23 24 25
52 26 27 28 29 30 31  
Kategorier
 Allmänt
 Barn- och ungdomsträning
 Gympa och lek (barn)
 Tävling (alla)
 Tävling (barn och ungdom)