Förmåner

Som medlem i Karlslunds IF skidor omfattas du av den gemensamma medlemsförsäkringen (se mer nedan) och du har dessutom tillgång till ett digitalt medlemskort som du hittar i SportAdmins MedlemsApp. Där kan du också hitta aktuella erbjudanden m.m. (finns ännu inga) hos föreningens samarbetspartners. Ladda ner appen till din telefon eller platta här:

Folksam – Idrottsförsäkring

Tack vare att föreningen är medlem i Svenska Skidförbundet är du automatiskt försäkrad via Folksam. Som medlem i Karlslunds IF skidor omfattas du av en idrottsförsäkring. Den ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under, eller vid resan till och från träning och tävling.

I försäkring ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du undviker, behandlar och anmäler idrottsskador.

Karlslunds IF skidor är även medlem i Svenska Friidrottsförbundet, därför omfattas du som medlem i föreningen även av den idrottsförsäkringen.

Föreningen täcks även av Riksidrottsförbundets grundförsäkring för förtroendevalda, ledare och funktionärer. I grundförsäkringen ingår ansvars-, rättsskydds- och förmögenhetsbrottsförsäkring samt patientansvar.