Förmåner

Som medlem i Karlslunds IF skidor har du följande medlemsförmåner och rabatter hos föreningens samarbetspartners.

Folksam – Idrottsförsäkring

Tack vare att föreningen är medlem i Svenska Skidförbundet är du automatiskt försäkrad via Folksam. Som medlem i Karlslunds IF skidor omfattas du av en idrottsförsäkring. Den ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under, eller vid resan till och från träning och tävling.

I försäkring ingår också tjänsten Råd och Vård för idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du undviker, behandlar och anmäler idrottsskador.

Karlslunds IF skidor är även medlem i Svenska Friidrottsförbundet, därför omfattas du som medlem i föreningen även av den idrottsförsäkringen.

Föreningen täcks även av Riksidrottsförbundets grundförsäkring för förtroendevalda, ledare och funktionärer. I grundförsäkringen ingår ansvars-, rättsskydds- och förmögenhetsbrottsförsäkring samt patientansvar.

Lindells Cykel & Sport

Rudbecksgatan 52A (Behrn arena), Örebro – info@lindellssport.se

Medlemsbonus:
Gäller köp under perioden oktober till september. Bonusen kommer betalas ut en gång per år i form av ett presentkort hos Lindells. Bonus ges för alla inköp och stenslipning, undantaget är cyklar och andra verkstadsjobb. Alla medlemmar finns med i deras kassaregister så tala bara om att du är medlem när du handlar.

Beroende på hur mycket man handlar för under ett år ges olika % i bonus:

> 2 500 kr5 %
> 5 000 kr7 %
> 7 000 kr10 %
> 8 500 kr12 %
> 14 000 kr15 %

Månadens erbjudande:
Butiken erbjuder också exklusivt för medlemmar “månadens erbjudande”. Månadens erbjudande för medlemmar annonseras på Karlslunds IF skidors hemsida.

Erbjudande för klubbens tävlingsåkare:
De som kvalat in i startled 0 eller 1 på Tjejvasan/Vasaloppet får ett antal fria stenslipningar hos Lindells i perioden november-februari. Lindells har en av marknadens modernaste stenslipar, Tazzari RP23. Mer information om detta skickas ut direkt till dom det berör.