Bli medlem

Vad roligt att du är intresserad av att vara medlem i Karlslunds IF skidor (Karlslunds IF SF). Som medlem i föreningen får du inte bara ta del av alla de aktiviteter som genomförs, utan du kan även ta del av de förmåner som förhandlats fram för medlemmar samtidigt som du omfattas av den gemensamma medlemsförsäkringen. Läs mer om detta under förmåner. Medlemskapet gäller under ett medlemsår, som sträcker sig från den 1 juli till och med den 30 juni.

Längre ner på sidan kan du via ett formulär fylla i dina uppgifter för att bil ny medlem. Du kan även läsa om hur du går tillväga för att ändra dina medlemsuppgifter eller hur du förnya ditt befintliga medlemskap.

Medlemsavgift

Karlslunds IF skidor använder föreningssystemet SportAdmin och deras bankpartner Qvickly (f.d. Billmate) för att bland annat förenkla och förbättra administrationen av medlemsavgifterna. Vid betalning tillkommer därför en administrationsavgift enligt nedan. Är du medlem sedan tidigare kommer du i samband med att ett nytt medlemsår tagit vid (i slutet av sommaren/början av hösten) att få en betalningsavisering via mejl från Karlslunds IF Skidförening där du med betalkort, Swish eller faktura betalar medlemsavgiften för den nya säsongen (1 juli till och med den 30 juni). 

MedlemskapMedlemsavgiftAdm. Avgift
Barn, ungdomar och juniorer (0-20 år)100 kr9 kr
Seniorer och veteraner (21 år och uppåt)200 kr19 kr
Familj500 kr39 kr

Bli ny medlem

För att bli medlem fyller du i personuppgifterna i formuläret via länken nedan. Glöm inte att fylla i kontaktuppgifter till målsman om ansökan gäller ett barn eller en ungdom.

Ansök om medlemskap »

Du kommer att få ett bekräftelsemejl när ansökan mottagits. Inom en vecka* kommer du också få en betalningsavisering via mejl från Karlslunds IF Skidförening där du med betalkort, Swish eller faktura ska betala medlemsavgiften. Är ni flera medlemmar från samma familj i föreningen kan ni vid betalningen välja om ni vill betala enskilt medlemskap för var och en eller om ni vill betala familjemedlemskap. Om familjemedlemmarna inte finns registrerade på samma postadress kan medlemsregistret ha svårigheter att koppla ihop medlemmarna.

*) Under vissa perioder av säsongen kan det ta betydligt längre tid än en vecka innan du får en betalningsavisering.

Förnya medlemskap

Är du redan medlem sedan tidigare förnyas ditt medlemskap i samband med att du betalar medlemsavgiften för den nya säsongen. Du kommer i slutet av sommaren/början av hösten att få en betalningsavisering via mejl från Karlslunds IF Skidförening där du med betalkort, Swish eller faktura betalar medlemsavgiften för kommande säsong. Är ni flera medlemmar från samma familj i föreningen kan ni vid betalningen välja om ni vill betala enskilt medlemskap för var och en eller om ni vill betala familjemedlemskap. Vill ni betala ett familjemedlemskap väljer ni att ”Gå till betalning” via en av aviseringarna och väljer därefter ”Familjemedlemskap” i det andra steget. « Se bild här »

Ändra medlemsuppgifter

Är du befintlig medlem och har fått nya kontaktuppgifter, då kan du enkelt ändra uppgifter om postadress och telefon i SportAdmin MedlemsApp. Ladda ner appen till din telefon eller platta här:

Kan du inte använda appen för att ändra kontaktuppgifterna eller behöver du ändra eller komplettera fler personuppgifter än vad som är möjligt i appen (t.ex. e-post, personnummer etc.), då kan du fylla i formuläret via länken nedan med önskemål om dina ändringar:

Uppdatera personuppgifter »

Medlemsregister

När du blir medlem i föreningen kommer dina uppgifter med i vårt medlemsregister. Medlemsregistret kommer inte att publiceras på någon offentlig webbsida.