Hyr skidutrustning

Under vintern 2022 – 2023 har du som är med och tränar regelbundet i vår barn- och ungdomsverksamhet möjlighet att hyra komplett skidutrustning (skidor, stavar och pjäxor) av klubben. Skötselregler för hyrd utrustning framgår här »

Sista dag för att anmäla intresse för att hyra är måndagen den 24 oktober 2022. Anmälan gör du enklast genom att klicka på ”intresseanmälan” nedan.

Observera att utrustningen inte kommer att räcka till alla. Vi försöker vara så rättvisa som möjligt men kan inte garantera utrustning. Det kan därför vara en bra idé att undersöka möjligheterna att skaffa eget material. Skinskidorna kommer i första hand gå till de yngre barnen och vallningsbara skidor till de äldre.

Utdelning av längdskidutrustning kommer först ske till svart och blå grupp, så att det är möjligt att få eventuell utrustning före Torsbyresan den 6 november. De yngre grupperna kommer få sitt material senare, preliminärt under vecka 48.

Om man har tänkt åka skidor innan utdelningen kan man ange det i intresseanmälan under ”övriga upplysningar” så försöker vi lösa det.

Vid frågor kontakta Johannes Modin Prag (johannesmodin@hotmail.com).