Medlem

Karlslunds IF skidor är en förening för alla skidintresserade. Här finns allt från nybörjare och motionär upp till elitåkare. I föreningen strävar vi efter att skapa och behålla en god gemenskap. Våra träningar är öppna för alla och vi ser gärna att du är med oss och tränar oavsett om du vill tävla för oss eller inte. Är du inte redan medlem är du varmt välkommen att ansluta till vårt lag.

Här på webbsidan hittar du mer information om hur du blir medlem, vilka förmåner medlemskap medför, hur du som befintlig medlem uppdaterar dina personuppgifter, hur du anmäler dig till tävlingar genom Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system med Karlslunds IF skidor (Karlslunds IF SF) som klubb samt lite stadgar, föreskrifter och policys som gäller i föreningen.

För de sidor där lösenord krävs används samma lösenord som redan tidigare används av Karlslunds IF skidor för anmälan till tävlingar på Svenska Skidförbundets tävlingsadministrativa system IdrottOnline. Kontakta föreningen om du är medlem och behöver tillgång till de lösenordskyddade sidorna: