Träningsläger

Den 8-11 december 2022 är det dags för Karlslunds IF skidors årliga snöläger i Orsa Grönklitt. Resan är öppen för alla ungdomar i blå och svart grupp samt övriga vuxna medlemmar (juniorer och seniorer). Är du inte redan medlem så blir du det i samband med att du anmäler dig till resan. Vid stort anmälningstryck kommer klubbaktiva ungdomar och ungdomsledare prioriteras först, därefter medföljande föräldrar och sist övriga medlemmar.

Vi kommer åka gemensamt från Örebro på torsdag morgon och vara åter i Örebro söndag eftermiddag/kväll. För resan har vi hyrt en minibuss, i övrigt tänker vi använda oss av privata bilar, helst med takbox. De som tar sin privata bil och fylla upp med medpassagerare får resans pris (1 900 kr) som ersättning för bränslekostnad. Och ungdomsledare som tar egen bil enligt ovan får 1000kr i ersättning utöver resans pris (900 kr).

Uppe i Orsa Grönklitt kommer vi att bo på Björnstigen 16 i ett stort hus (bilden) med fem olika lägenheter. Varje lägenhet har eget kök, toalett, dusch, WiFi etcetera. I nedre plan finns skidförråd och vallarum. Lunchbuffé äter vi i Restaurangen Ugglan & Björnen torsdag-söndag. Övriga måltider tar varje lägenhet ett gemensamt ansvar för i stugan. Exakta detaljer med fler tider, vilka som tar egen bil och vilka som åker respektive bor ihop kommer när det närmar sig.

Här hittar du aktuellt spår- och snöläge i Orsa Grönklitt. Spårkort köper du själv på plats, eller förbokar här.

Priset för att följa med blir följande:

  • Klubbaktiv ungdom (blå och svart grupp) – 500 kr
  • Ungdomsledare – 900 kr
  • Medföljande förälder – 1 900 kr
  • Övrig medlem – 1 900 kr

I resans pris ingår resa Örebro-Orsa Grönklitt t/r, lunchbuffé 4 dagar, boende och slutstädning av boendet. När anmälningstiden löper ut kommer du att få en avgiftsavisering till angiven e-postadress. Avgiften ska då betalas med Swish, betalkort eller mot faktura inom 14 dagar enligt de anvisningar som framgår i aviseringen. Karlslunds IF skidor använder föreningssystemet SportAdmin och deras bankpartner Qvickly för att administrera betalningarna av resan.

Du anmäler dig  senast söndagen den 13 november 2022. Klicka på ”anmäl dig här” nedan så kommer du till anmälningsformuläret.

Vid frågor eller funderingar kring resan kan du kontakta Erik Svensson på erik.svensson@karlslundsif.org.