Träningsläger

Träningsläger på snö i Orsa Grönklitt

Information

Den 7-10 december 2023 är det dags för Karlslunds IF skidors årliga snöläger i Orsa Grönklitt. Resan är öppen för alla barn och ungdomar i lila, blå och svart grupp samt övriga vuxna medlemmar (juniorer och seniorer). Är du inte redan medlem så blir du det i samband med att du anmäler dig till resan. Vid stort tryck kommer vi prioritera klubbaktiva barn/ungdomar och ungdomsledare först, därefter medföljande föräldrar och sist övriga medlemmar. Varje barn i lilla grupp måste ha en medföljande förälder eller annan utsedd ansvarig vuxen.

Vi åker gemensamt från Örebro på torsdagen kl. 08:00 (samling vid klubbstugan kl. 07:45) och kommer vara åter i Örebro på söndagen ca kl. 18:00. Vi åker i egna bilar, helst med takbox. Ange därför i anmälan om du har möjlighet att ta egen bil och hur många övriga deltagare på lägret som du kan ta med som passagerare. Hur bilarna fördelas meddelas efter att anmälningstiden gått ut. De som blir utsedda att ta egen bil kommer få milersättning á 25 kr per körd mil.

Uppe i Orsa Grönklitt kommer vi att bo i lägenheter med gångavstånd till spår och restaurang. Vallarum finns i källaren. I priset ingår lunchbuffé torsdag-söndag. Övriga måltider som frukost och middag ingår inte. De tillagar vi på egen hand i respektive lägenhet. Vi stannar i Mora på vägen upp för att alla ska kunna handlar för detta. Exakta detaljer med fler tider, vilka som tar egen bil och vilka som åker respektive bor ihop kommer meddelas när anmälningstiden löpt ut.

Här hittar du aktuellt spår- och snöläge i Orsa Grönklitt. Spårkort köper du själv på plats.

Anmälan och betalningsinformation

Priset* för att följa med blir följande:

  • Klubbaktiv barn och ungdom (lila, blå och svart grupp) – 500 kr
  • Ungdomsledare – 800 kr
  • Medföljande förälder – 1 900 kr
  • Övrig medlem – 1 900 kr

    *Vid få anmälda kan avgiften behöva justeras upp något, men då kommer en extra fråga att skickas ut om det innan en avgiftsavisering skickas ut.

I resans pris ingår resa Örebro-Orsa Grönklitt t/r, lunchbuffé 4 dagar, boende och slutstädning av boendet. När anmälningstiden löper ut kommer du att få en avgiftsavisering till angiven e-postadress. Avgiften betalar du med Swish, betalkort eller mot faktura inom 14 dagar enligt de anvisningar som framgår i aviseringen. Karlslunds IF skidor använder föreningssystemet SportAdmin och deras bankpartner Qvickly för att administrera betalningarna av resan.

Du anmäler dig  senast söndagen den 29 oktober 2023. Klicka på ”anmäl dig här” nedan så kommer du till anmälningsformuläret.

Vid frågor eller funderingar kring resan kan du kontakta Erik Svensson på erik.svensson@karlslundsif.org.