Träningsläger

Den 9-12 december 2021 är det dags för Karlslunds IF skidors årliga snöläger i Orsa Grönklitt. Resan är öppen för alla medlemmar från 10 år och uppåt. Är du inte redan medlem så blir du det i samband med att du anmäler dig till resan. Vid stort anmälningstryck kommer klubbaktiva ungdomar och ungdomsledare prioriteras först, därefter medföljande föräldrar, klubbaktiva juniorer/seniorer och sist övriga medlemmar.

Vi kommer åka gemensamt från Örebro på torsdag morgon och vara åter i Örebro söndag eftermiddag/kväll. För resan har vi hyrt en minibuss, i övrigt tänker vi använda oss av privata bilar, helst med takbox. De som tar sin privata bil och fylla upp med medpassagerare får 1 000 kr rabatt på resans pris som ersättning för bränslekostnad.

Uppe i Orsa Grönklitt kommer vi att bo på Björnstigen 16 i ett stort hus (bilden) med fem olika lägenheter. Varje lägenhet har eget kök, toalett, dusch, WiFi etcetera. I nedre plan finns skidförråd och vallarum. Lunchbuffé äter vi i Restaurangen Ugglan & Björnen torsdag-söndag. Övriga måltider tar varje lägenhet ett gemensamt ansvar för i stugan. Exakta detaljer med fler tider, vilka som tar egen bil och vilka som åker respektive bor ihop kommer när det närmar sig.

Här hittar du aktuellt spår- och snöläge i Orsa Grönklitt. Spårkort köper du själv på plats, eller förbokar här.

Priset för att följa med blir följande:

  • Klubbaktiv ungdom (10-16 år) – 700 kr
  • Ungdomsledare – 1 000 kr
  • Medföljande förälder till klubbaktiv ungdom – 1 800 kr
  • Klubbaktiv junior/senior – 1 800 kr
  • Övrig medlem – 2 400 kr

I resans pris ingår resa Örebro-Orsa Grönklitt t/r, lunchbuffé 4 dagar, boende och slutstädning av boendet. Som klubbaktiv junior/senior är du med och hjälper till vid klubbens arrangemang, kör tävlingar i vår tävlingsdräkt med mera. Avgiften betalas i samband med att du får en avisering om betalning via e-post. Aviseringen kommer att skickas ut i samband med att anmälningstiden löper ut. Avgiften ska då betalas med betalkort eller mot faktura inom 14 dagar. Vid val av faktura erbjuds även möjlighet till delbetalning.

Du anmäler dig i formuläret nedan senast söndagen den 14 november 2021.

Vid frågor eller funderingar kring resan kan du kontakta Erik Svensson på erik.svensson@karlslundsif.org.

Anmälan till träningslägret i Orsa Grönklitt

Ska du anmäla fler deltagare gör du en separat anmälan per deltagare. Ange dock samma e-postadress om betalningen ska ske samlat av en person.


Villkor

  • Aktiviteten kräver medlemskap i Karlslunds IF skidor. Genom att anmäla mig till aktiviteten godkänner jag att en medlemsavgift* tas ut för aktuell säsong, förutsatt att medlemsavgift inte redan är erlagd.
  • En administrationsavgift på 39-59 kr** tillkommer.
  • Anmälan är bindande.

*) 200 kr för senior och 100 kr för barn, ungdom och junior
**) 39 kr (401-700 kr), 49 kr (701-1 500 kr), 59 kr (>1 500 kr)