Längdskidträning för barn- och ungdomar 2022/2023

Nu i höst är det dags för ytterligare en säsong med Karlslunds IF:s längdskidträning. Säsongen inleds på barmark (klubbstugan vid Karlslunds motionscentral) och fortsätter på snö när det finns skidspår (konstsnöspåret i Ånnaboda). Vi kommer att ha organiserad träning för barn och ungdomar födda 2016 till och med 2007, fördelat på fem olika träningsgrupper uppdelad efter ålder och nivå (mer information om grupperna finns här).

För de äldre grupperna (blå och svart grupp) börjar träningen den 31 augusti 2022 (måndagar och onsdagar kl. 18:00) och för de yngre grupperna (gul, grön och röd grupp) börjar träningen den 3 oktober 2022 (måndagar kl. 18:00). En del extrapass kommer också att tillkomma under säsongen.

Skicka in en intresseanmälan om du är ny så får du alla mejlutskick inför starten i höst. Här finns mer information och kontaktuppgifter gällande våra barn- och ungdomsträningar.

Välkomna!