Vi behöver din hjälp uppe i Ånnaboda

Karlslund IF skidor är en del av Örebro Skidallians, med uppdrag att bl.a. produceras konstsnö på konstsnöspåren uppe i Ånnaboda. Inför årets vintersäsong pågår ett omfattande arbete tillsammans med Örebro kommun för att utöka konstsnöspåret med ca 1,5 km. Örebro Skidallians behöver vår hjälp (gammal som ung, alla kan bidra på något sätt) under ett antal arbetsdagar (lördagar och söndagar kl. 08:30-12:30) framöver. Första arbetsdagen äger rum lördagen den 14 oktober.

Hör av dig till Torbjörn Eriksson, Örebro Skidallians om du kan hjälpa till (kontaktuppgifter: epost torbjorn@gymninge.se eller telefon 070-689 02 58). Arbetsledare kommer att finnas på plats och Örebro Skidallians bjuder på fika. Välkomna och tack på förhand!

Foto/bilder: Örebro Skidallians 2023. Bl.a. behöver en befintlig vattenledning ovan mark flyttas. Blå slinga på kartan är den planerade utökningen.