Ännu en arbetsdag i Ånnaboda

På lördag den 11/11 kl. 08.30 – ca 12:30 (samling: Garphyttans klubbstuga) är det dags igen för ännu en arbetsdag i Ånnaboda där vi* behöver din hjälp. Många bra insatser har gjort under hösten för att förbättra förutsättningarna för riktigt bra skidspår i vinter. På lördag kommer fokus ligga på att städa, plocka undan och göra siktförbättringar i kurvor och vägkors efter spåret. Ta gärna med spade, spett, busksax, röjsåg eller mindre motorsåg om du har.

Hör gärna av dig till Torbjörn Eriksson, Örebro Skidallians senast fredag lunch om du kan hjälpa till (kontaktuppgifter: epost torbjorn@gymninge.se eller telefon 070-689 02 58) så blir det lättare att förbereda tillräckligt med fika. Välkomna och tack på förhand!

*) Karlslund IF skidor är en del av Örebro Skidallians, med uppdrag att bl.a. produceras konstsnö på konstsnöspåren uppe i Ånnaboda. Inför årets vintersäsong pågår ett omfattande arbete tillsammans med Örebro kommun för att utöka konstsnöspåret med ca 1,5 km.