Vasaloppet 2024

Stort tack till alla glada deltagare, funktionärer och till Vasaloppskommittén som gjorde årets Vasaloppsresa möjlig. Och stort grattis till alla 117 vasalöpare (25 kvinnor och 92 män) som representerade Karlslunds IF skidor och tog sig i mål under söndagens Vasalopp. Vi riktar givetvis även ett stort grattis till övriga åkare i klubben som också genomfört något av de andra loppen under Vasaloppsveckan. Extra roligt att se flera av våra ungdomar delta i Ungdomsvasan, Öppet spår 30 och Vasaloppet 30. Vilka prestationer!

I resultatlistan nedan som är hämtad från results.vasaloppet.se har klubbnamnet gulmarkerats för totalt 19 stycken. För er saknar vi inbetald medlemsavgift eller korrekta uppgifter i medlemsregistret. Gå gärna in och registrera eller uppdatera era medlemsuppgifter här »: