Torsbyresan

Söndagen den 6 november 2022 anordnar Karlslunds IF skidor en bussresa till Torsby Skidtunnel. Resan är öppen för alla medlemmar från 10 år och uppåt. Är du inte redan medlem så blir du det i samband med att du anmäler dig till resan.

Bussen avgår från Haga Centrum i Örebro (Vaktelvägen) kl. 06:30 och kör via Karlskoga för eventuell upphämtning vid Circle K (Filipstadsvägen) kl. 07:00. Observera att nya parkeringsregler (3-tim) råder vid Haga Centrum, vilket gör att du behöver hitta en annan parkering om du behöver lämna kvar egen bil vid avfärd.

Vi ankommer till Torsby ca kl. 09:00, vilket gör att vi räknar med att alla är igång inne i skidtunneln ca kl. 09:30. Lunchbuffé kommer att serveras mellan kl. 11:30-12:30 i Restaurang Valbergsängen som ligger på gångavstånd från Skidtunneln. Om du är gluten- eller laktosintolerant eller har andra önskemål kring kosten kan du ange det i anmälan så det kan framföras till restaurangen. Bussen avgår hemåt kl. 16:00 (åter i Örebro ca kl. 18:30), vilket gör att de som önskar kan skida inne i tunneln ända fram till ca kl. 15:30 för att hinna duscha och byta om innan hemfärd. Hur lång vila du tar mellan passen i samband med lunch bestämmer du lite själv.

Priset för resan blir 700 kr/deltagare, då ingår bussresa t/r, lunchbuffé och 1-dagspass inne i tunneln. För icke medlemmar tillkommer medlemsavgift. Ungdomar och juniorer som tränar och tävlar för föreningen betalar endast 350 kr. Medföljande föräldrar till i föreningen aktiva ungdomar betalar 550 kr. Som medföljande förälder har man ett ansvar att ha uppsikt över sitt/sina barn och hjälpa till där det behövs. Så snart din anmälan är hanterad och godkänd kommer du få en avgiftsavisering till angiven e-postadress. Avgiften ska då betalas med Swish, betalkort eller mot faktura inom 14 dagar enligt de anvisningar som framgår i aviseringen. Karlslunds IF skidor använder föreningssystemet SportAdmin och deras bankpartner Qvickly för att administrera betalningarna av resan.

Du anmäler dig senast söndagen den 23 oktober 2022. Klicka på ”anmäl dig här” nedan så kommer du till anmälningsformuläret.

Vid frågor eller funderingar kring resan, ring eller mejla Leif Landén på 0727-16 43 68 eller leif.landen@telia.com.